ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Αρμάος Έπιπλο
Λ. Πεντέλης 39, Μελίσσια 15127
Τηλ: 2108048436
Fax: 2108047595
Email: sales@armaoshome.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΜΑΟΣ - THE HOME COLLECTION

Η εταιρεία ΑΡΜΑΟΣ - the Home Collection ιδρύθηκε το 1989 και η κύρια ασχολία της είναι από τότε η κατασκευή, εισαγωγή και εμπορία επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών αντικειμένων και υφασμάτων.

Βασικά κριτήρια ειναι η ποιότητα και η διαχρονικότητα των κομματιών που επιλέγονται. Ο συνδυασμός των παραπάνω αλλά και οι προσιτές τιμές κάνουν όλο και πιο γνωστό το όνομα “ΑΡΜΑΟΣ” και καταφέρνουν να ικανοποιήσουν τα γούστα ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Οι αποκλειστικές συνεργασίες με επώνυμους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς οίκους και οι ανεξάντλητοι συνδυασμοί και προτάσεις για όλο το σπίτι κατέστησαν γρήγορα την εταιρεία ΑΡΜΑΟΣ - the Home Collection ως μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για να βοηθήσει, να εμπνεύσει και να προσφέρει ευφάνταστες ιδέες για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, της τραπεζαρίας και του σαλονιού, καθώς επίσης και για να δώσει τις πιο ιδανικές λύσεις για όσους επιθυμούν να φτιάξουν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο χώρο!